Saturday, December 26, 2009

SEMUA KEHENDAKNYA...

Bismillah n salam alaykk..

Hachom hachomm hachomm!!!

nampaka sesangat dah lame tak mengetuk papan nie tok mengeluarkan cerita.. Lantas bersin dulu b4 mulakan sesuatu..huhu...
Bukan x mo tulis tapi keadaan yg terlalu sibuk menyebabkan tak de mase nak jenguk kemari.. pape ponn skang nie dah mule sem baru = sem akhir kat bumi KUIM terchenta( insyaallah di hati).. Memandangkan dah sem akhir, make kesibukkan makin bertambah ditambah dengan subjek yg bagi diriku agak berat tok dipikul.. Tapi kite mesti cube sesuatu yang baru. Orang kate bile blaja ttg ilmu nie mesti kene serunuk baru r senang nak masuk..
Sem akhir ie, ak n da geng akan blaja subjek agama seperti syariah, tafsir n hadis serta islam n ideologi.. Mmng sgt berat bg diriku yg bukannye asal dari sekulah agama, tapi seperti kate2 orng yg aku sayang kite kene cube.. Tak de benda yg senang kat dunia ni..Nak makan pon payah tau.. Jadi ak kene cube sehabis baik tok dapatkan hasil yg baik.. mARILAH doakn kejayaan kami bersama...
Herm keputusan sem lepas, alhamdulilah bleh tahan tapi yg pastinya mmng menurun. Tapi kire okeh r....tu sume berkat doa insan-insan tersyaang... Thankzz yo... huhuhuhuh
KPd kak ain, syira hrap akak tabah,.... Kitorang syng ka ain.. Insyaallah kite same2 usaha k.......Walaupun yira tahu hati kak ain dah patah, tapi kite yg hidup kene teruskan hidup k...Doa bnyk2 tok mreka di sana...
k r.. Nnati2 i post lg k..
to MY ABANG SILE HUPDATE KK...

Thursday, December 10, 2009

hermm

test test 1 , 2, 3...

HARAPAN......................

Biarku didaki gunung harapan ini .. walaupun tahu ranjaunya runcing berduri... tiada yang bakal merubah ... jika diri tak mangubah... tiada siapa yang sudi memberi jika acapkali kau minta simpati .. di pesan orang tua... di kala suka , ramai bertanya... di kala sedih ramai menyisih.. tunaikan janji segala kata.. TAKKAN DIMUNGKIR HARAPAN AYAH BONDA takkan dibiar karat di hati.. hanya pada Allah munajat panjang... dipermudahkan jalan perhitungan

Tuesday, December 8, 2009

PROGRAM ESOK

bismillah n salam alayk....

wah lame dah tak menulis kat bog nie.. Orng yg kat sane pon tak mo menulis ka??? ini tidak adilll.. Baiklah memandangkan coti maseh berada dlm mood coti-coti mesia nie, ak n kroni2 ku akn mengadakan satu lawatan.( maseh tak tau nak kemana samada kandang binatang atau theme park). Nie kene wat istikharah nie minta petunjuk.huhuhu. Harap2 keputusa nye adlh tempat yg serunuk n dapat melepaskan tension.... Doakn agar sumenya berjlan lancar...

Wednesday, December 2, 2009

danish bufday (pitcha again)




































video

Tuesday, December 1, 2009

kami dah bertukar add blog

bismilah n salam alaykkk

UNTUK PENGETAHUAN UMUM BLOG INI DAH BERTUKAR KEPADA www.hikayatkamiberdua.blogspot.com...
maaf atas segalanya....
p/s: saye dah share blog nie ngan my brother, make senangn my parents nak tahu keadan my brother kat sane..
Harap sume wokeh k....
SYUKRANNNNN

raye di perantauan