Monday, October 11, 2010

semngt sukan yg ntah pape ntahhh

well well weell weell..
On this tyme, mate maseh tak leh nak lelap ( bukan karna tidur ptang) tatapi karna semangat yg membuak2 dlm diri utk melihat our malaysian bdminton athlete berjuang di medan perang (eh silap~!!!!!) di gelanggang hijo utk meraih emas.. wu wuttttt..
Ape yg diperhatikan , sepanjang game, they do a gud job.. N ak notice bahawa sepanjang game jugaklah (esp tyme hafiz hashim) mulot akak temvam ni bnyk kuarkn sumpah seranah (hampun vevanyakwahai hafiz hashimmm)..
Dari awal ak dah jangkakan yg permainan beliau adlh same seperti permainan yg lepas.. sgt tak puas hati (wah,mcm ko main..Nak puas hati sgt g ganti tmpt dia)..Mungkin karna dia kefenatan lalu corak game adlh sgt bese2 sajor (wah kalah pengulas sukan) But kire nak jugak ucp alf mabrook jugak sebab masuk gak commonwealth jika nak dibandingkn ngan akak shumel lg vouge niee(dah r tak masuk, pastu vanyak lak mulut)... Tapi jika hafiz lbh bersungguh-sungguh, insyaAllah bleh nye kalahkn budak hengusan hitu (baca: lantak r, bukkanye budak kasap tu faham pong)
N abig hand 4 triple K n Tan B.H coz menang game tadi..Sungguh shumel mereka berdua ...Bermain ngan begitu bersahaja...Sgt srunuk.... N a big hand jugak tok ratu terjun (lompat2 dlm air n bukkannye terjun bangunan) coz meraih gold medal..Wu wuuutt...pHewittttttt..Tahniahhhhhh....(act dah lupe namenyee..If i'm not mistake pandalela kot namenyee....)
N lagi satu, sgt teruja lihat aksi Triple K menukar raketnye di saat game still berlangsung..Sgt power wokeh..Dasat sungguh .....
huhuhuhuhuuhuhu..
Last but not least Congratsssss 2 oll malaysian athlete... (^_^)...
p/s:sepanjang commonwealth nie, n3 terarah kpd sukan..huhuhuhuu

2 comments:

::fana:: said...

oke,, akak makin rajin update belog.
keep it up!!!!

SyAiRaH aRIsA said...

wahhhh..ade jugak ke orng dok singgah vlog hini... terharuuu