Saturday, November 13, 2010

Stars of Da showw... Alf mabrook Kakak!!!

video

Tahniahhhhh!!!!

CongRatezzzz!!!

Alfu Mabroookkk!!!!

2 NADHRATUL DINIEYAHH!!!

Wu wu wuttttt... Wah dah convo sudah adek manis iniii...

Pejam celik pejam celik dah nak masuk standard 1 sudah..

Wah x lame lagi dah sambung study medic kat mesir (itu yg dia nak..wanna become a doctor katanyee..)....... Pagi tadi kitorunk (me,mak,adek ,mak kiah, k.ida n her family ) pergi ke seri negeri coz attend atulnye convocation kat sane (WAH KALAH AKAK NYAHHH!!!).. Mmng best coz tgkglagat kekanak kat sane..Bile dah namenye tadika nye ceremony,of course ramainye kanak-kanak bergulik berlari kesana ke mari..Takleh nak marah r..Kate tadika, make telatah kanak-kanak yg pelbagai terserlah kat sane (rase nak shepuk jerk bebudak yg buat bising)..Punye r akak menahan telinge menadah bebudak menjerit, melalak n sebagainye lambang sgt sabar ngan kanak-kanak..Padahal)..

..Orng nak fokus tgk bebudak atas stage, bleh plak budak sebelah ak dok menyanyi (melalak dgn ayat pelat) nak rebutkan video camera bapak dia..Wah penampo kang..Sampai mak ak kate (eh budak pelat nie..Sebuk nak menyanyi plak kat sebelah nieee)..Wakakakaakkakaka..Sampai makak pon turut terdistracted ngan budak sblah nie, mmng annoy wokeh.. Sebok gile ngan video cam bapak dia.. Bapak eh nak record dia lorat nak nyok nyok nyok (nak tgk r tu)...Layankan jerk perangai anak ko tu yerk pok cikkk...Naseb baik orng sebelah ak nie kuar awal, make x r bising sgt n kitorunk become hepy menonton kat bawah...

The hepy tyme is bile kakak aka nadhratul present kat depan.. Wah super duper x cited wokeh.. Mmng tahap cam munyet r ak kat bawahh.( sebenarnye agak cover perangai tu...)..wAH BESH KOT tgk diurang berbahasa arab..Wah jeles jels..Even diurang gune simple words,tapi diurang dlver ngan bgs wokeh... (owhh batnun) itu antara ayatnyee.....

n Bile dok nakamek scroll tymetu perangai munyet liar melanda kami..Dok jerot jerit panggel nadhratul atas pentas..HAHAHAHAAHAHAH..Dah tak peduli ngan orng sekelilingasal dpt capture pitchaa sudahhhhh!!!..........

N bile sume dah selesai, kitorunk balikn give atul bunge (tyme bawak bunge orng sekeliling dok pandang pandang jeling jeling wokeh)..Hape hengat nakwat show tan sri s.m.salim n ct ka??? HAPE Hengat budak tadika takleh nak dapat bunge tyme convo ka??? Just nak wat dourang feel special.. Si bagi r bunge..n Nadhratulhepi dpt bunge wokeh...HUHUHUHUHU.. DAPAT wat orng hepykan dpt pahale..huhuhhuhu..

n yg penting dis tuesday atul ade pertandingan nasyid..Jom jom jom g TGKKK....

0 comments: