Thursday, December 18, 2008

T.U.N.A.S = HLOVATE

Bismillah n Salam Alaikk.....


Herm mesti korunk tertanye2 apekah mende alah TUNAS ini.. Sabar yer bentar lagi akan daku Bukak segale hikayat tentang TUNAS itu..

Wokehlah, TUNAS adlh mrupekan sebuah novel online yg tlah dibukukan menerusi JEMARI SENI PUBLISHING dan ianye di tulis oleh HLOVATE... Buku ni menceritekan ttg Addin n Benz.. kire buku nie ceritakan ttg perjalanan seorang Head gurlzz time kat skulahh... Bagi aku buku nie agak mnarik jua..Sebab tu akg beli buku nie..Dan yg special nye buku ini tlah di BLANJE sendirik oleh adek laling aku..
Thankss r adek mucuk coz sanggup blanje akak mu yg Chumel nie....
Klo korang rerase nak tau lebih lanjut ttg buku nie, make sile cari di buk shop berhampiran ngan umah anda....sowi coz xpat nak cite pepanjang coz brade dlm keadaan kekurangan muuddd....
Wahai muud RAJEN BERBLOG, kemanakah anda menghilang melarikan diri..??
Sile kembali ke dalam diri ini..
tUlun pulang ehhhh..
TOODLESSS~

2 comments:

whatever said...

pe cer ni???
cm best je...
bape sen novel tu???

ak nk beli gak

syairah ariffin said...

tajuk dia TUNAS..
cite nie smabungan novel aA+bB..
Kire klo g POPULAR tesco kedua-dua novel ini diletakkan bersebelahan..
Kire senang cite blua2..Brau mudah paham.huhuh
reger dia RINGGET MESIA 21.80

mAKE SILE beli yerkkk
Berbalao r gak.
huhhuu