Monday, January 26, 2009

jom jenjalan......











Bismillah n salam alaikkk...

Hari nie daku teramat gumbira krena dapat berjalan-jalan menenangkan pemikiran yg agak kusut ini........
walaupun ak ngan sedare mare jenjalan pd waktu malam plus ujan, tapi kami tatap berasa gembira seadanya....
Agak enjoy gak r jenjalan memalam nie...
Kitorang telah mengorak langkah pergi ke Menara taming sari .... agak excited r ..Walaupun ak orng melaka, tatapi ini adalah first time menjejakkan kaki di atas sana.... agak srunuk r dapat melihat pemandangan pada waktu malam dr arah yg tinggi..
Habes jerk kat menara taming sari, kitorang cecepat mengorak langkah kami ke melaka river kurus (act cruise).huhuhuhu.
Sesampai jer agak terperanjat r coz kene beratur panjang.. Bukan main ramai orng nak naik kapal@ bot ni..( ak sendiri x tau bot atau kapal atau pape jerkk)..
Agak lame jugak r bot nie berjalan sampaikan ak dah x terlarat tok bukak biji mate ini....
maklum r dah kol 12 lbeh..Tapi ak terpakse gak r gagahkan diri tok buka mate ini..Cover cun r katekan....
Sangat kegelian wokeh nak cover cun tetengah malam bute nie.... uwekkk sajorrr...
Lust but not least hingin ak katekn kpd abng aku bahawasenye kitorang dapat juga naik menara taming sari tu...Lame sgt nak tunggu ko blek bang..Make kitorang naik je dulu....


3 comments:

kamitaken a.k.a Lutfi Lokman said...

kuatnya jalan2. patah kaki satgi. kakaka

syairah ariffin said...

saye hanye kuat berjalan apabila diserang penyakit hingin berjalan.....
Agak srunuk r dpt jenjalan...
Tatapi agak memenatkan..
patah kaki?
apakah motif e2????
adakah badan daku tersungguh besar menyebabkan kaki buleh patah..
hahahaha

kamitaken a.k.a Lutfi Lokman said...

sendiri mau pahamlah.. kakaka