Wednesday, January 28, 2009

al-kesahhhh...

Bismillah n salam alaaik...

Hari nie merupakan hari yg agak letih bagi diriku kerana terlalu bnyk bende x tersattle lagii..Make kpale utak nieterus berfikir dan berfikir sehinggakan tepu dan x gterdaya utk meneruskan pemikiran....
Sampaikan dalam kelas bimbingna individu tadi rase macam dah x terlarat utk memberikan wajah yg ceria..Ak kene tegur ngan lect akibat kemonyokkan wajahku e2...Well kire ak agak chumel r apabila berada dlm keadaan ceriaaa...hahahah.. Silelah muntah ye.....
Balik sajor kelas ptang tadi, ak terus membalingkn diriini di atas lantai..Letih sgt r..
Make bile tibe waktu malam, langsung x buleh tidoakibat dah top up energy ptang tadi..Sungguh x senunuh wokeh...
Seperti biase tadi ngah duduk2ngan ana, beliau tlah menyediadk susu uutk daku..Wah rase bagai anak kecil yg dimanakan oleh ibunya...Kitorang pon menikmati aroma susu anlene berserta dengan melihat kecantikkan plus keangguna firewirks..X tau pd mane datangnye fireworks e2..Mungkin dr umah2 cina yg berdekatan ngan tempat kediaman ku ini... Terima kaseh apek kerana mengindahkan pemandangan langit malam ngan cahaya firewokss yg agak menggoda...Ape-apek, brape bnyk r duit yg tlah ko bakar utk mengumbirakan hati kami yg sedang srabut (statement nak sedapkan ati) sedangkan apek tu bakar sempena nak menyerunukkan atimereka.hahahahahaahha
cIk syairah mmng agak poyo memalam nie.......
Hah cam malas jerk nak celoteh pepanjang.....rase camdah xbrape nak larat..
Make skunkkene gerakkan diri utk mebace krane esok ade kuiz psikology personaliti.Doakan ak yerkkkk kengkawan...
p/s: still rase cam x brape nak aman dengan bunyi bom bom yg memekak..dumsana dum sini..Dah macam kat kemaskar plak...



3 comments:

violetbiru said...

eeeeiii..
rara minum susu ...
buweeekkksz!
busuk!!!
i hate susu

syairah ariffin said...

eei manjeeee..
susu bagus utk two lung wokehhhh
saye memang shuke susu..
very likee one wukehhh

farhana bintun jamal addeen said...

salamualaik...rara..xpew2..susu tuh tuk kter2 ajewww..xmOO bg pd mereka yg dah mmpunyai tulang2 yg agk2 kuatt ituh..kui2...=P