Thursday, July 30, 2009

saye sgt emo pd saat ini........

MARAH, SUKE PIKIR BUKAN-BUKAN N SO ON..........
YE, segala emosi yg aku tulis kat atas tu adlh ape yg orng sekeliling ak selalu fikir tentang aku... Mungkin benar ape yg mereka KATAKAN TENTANG AK.... tapi x r 24 hours emosi aku begitu... Kadang-kadang tanggapan mereka membuatkan ak x selesa ngan mereka dan yg plng terasanya ak Rasa aku Jauh ngan mereka... Bile mereka memikirkan aku adlh orng yg suke marah, AKU RASE AK NAK JADI JER MACAM ape YG DIORANG PIKIR TERHADAP AKU.... baru r ak rase selesa... Ak bukan terniat nak marah cume mungkin ak punye ketegasan membuatkn orng beranggapan lain terhadap ak..Ak tak bleh nak ubah diri aku.. Mungkin marah tu bleh diubah, tetapi bagaimana aku nak ubah klo orng slalu jer pikir ak nie kejap-kejap nak marahh.. Bukankah setiap ape yg dilontarkan atau diperkatakan itu adlah doa... Klo dah asek fikir ak marah marah marah, takke ke nanti aku jadi pemarah........ Hisyyyy serba salah dibuatnye..
Kadang2 aku pikir lebih baik ak berdiam diri.. Ya berdiam diri adalah jalan yang terbaik buat diri ak jika ak berada didalam comuniti yg besar.. THen bile ak diam, orng still fikir yg ak nie mrah ke???
Kadang2 ak kesian gak kat orng sekeliling ak coz mereka terpaksa menahan dari melakuakn keinginan mereka akibat takut ak marahh...
Hey 2 all my dear, i bukan nak marah koranggg wokehhh... AFter this u oll boleh buat ape yg korng nak buat without ask me k... I x mo u oll fikir yg i marah kat u oll...
dan yg pastinya, I AKAN CAKAP BERLAPIK AFTER THIS AKIBAT NAMO BUAT ORNG DISEKELILING I RASE X SLESA NGAN TINGKAH LAKU I...... JADI SILE TEGUR2 I JIKA I DAH TERSASUL CAKAP........
huh lega rase nye wokeh..
NO HEART FELLINGSS WOKEHHHHHH.........

2 comments:

(ADEQ) muhammad danial bin ahmad said...

salam sama2 lah kte teg0r meneg0r yer sahabat....

syairah ariffin said...

wkslm....
insyaallah.. klo kite mampu nanti kite tegur sesame.
huhuhuhu