Thursday, November 27, 2008

hermmm

bismillah n salam alaiikkk..

memandangkan sudah beberape hari x hupdate ini blog, ak just nak upload gmbr ari tu di mana ak bersame adk terchenta wif sdare laling membuat dadih choc wokeh..
xtau hantu ape yg serang, tetibe diri ini terajin plak nak wat dadih..
act dah kene bebel ngan supermak cozpek dadih tu dah lame benar dok terperok dlm kabinet dapur beliauu..
maka pd hari bersejarah itu , ak menggerakkan diri utk menghasilkn dadih itu..
maka ini lah hasil dadih yg lame disimpan dlm kabinet dapur..
tapi sedap wokehh.../
wah isi dlm bakul angkat sendiri jua..
huhuhuhu

3 comments:

farhana bintun jamal addeen said...

assalamualaikum..syira syiroooo...heheheh...nak skitttt...=) bawak balik kolej skittt....(^_*)

syairah ariffin said...

wkslmmmmm...
ana anassss (bukan nanas syira wokehhh.nie nanas gumuk yg laen)

sile buat sendirikk..
memandang dok sensorang make sile buat bende yg snang nie...

lambang tak mo bawak coz nanti x sejokkk xbeshhhh
nti slalu jerk blek lmbt make dadih akn jd kurang sejokkk...

farhana bintun jamal addeen said...

salamualaik..uit3..tamakunn...xmO bawak sudaaa.....sayer belii jew nant..ahahahaha...=P sayer xbalik lambat okiehh,cmer kamu tuh jer yg balik awal sgt dari sayer...heheheh...(^_*)