Saturday, November 22, 2008

TERSENTUH

Bismillah n Salaam aLAIKKK...

tERSENTUH boleh diklasifikasikan dlm pelbagai makne..
- adakah ia tersentuh antara satu manusia ngan manusia yg lain...
- Tersentuh barang
- Tersentuh pipi
- tersentuh tangan
- Atau lebih sesuai untk entri kali ini adlh TERSENTUH hatii..
Ya, tersentuh ati adlh amt sesuia tok entry kali ini akibat hatiku betul2 tersentuh dgn tindakan yg tlah dilakukan oleh rum8 aku kat kolejj..
Tersentuh ini bleh dibahagikn kpd 2 iaitu tersentuh akibat gembira atau tersentuh akibat sedih.. N now aku amt tersentuh sedih...
Ak x tau adkh rum8 daku itu btol2 ah bertunang atau ia sekadar mempermainkan ati ini..
ia begitu membuatkn daku begitu terikir-pikir sambil x lalu makn..( tipu jerkk makan tetap sedap.huhuhu)

Ak x tau nape begitu sdh(poyo jerk) .. Daku tau if berlakunya pertunangan itu ia lbh baik dirahsiakan n perkahwinan itu perlu dihebahkan..Tapi dlm kes ak nie.. walaupun pertunangan itu lbh baik dirahsiakan tatapi mengapa dgn rum8 sendiri x mo bg tau diri itu tlah diunangkan,..... Sangat sedih wokehhh..Mungkn bg diri si dia,daku ini tidaklah begitu penting dlm hatinya ...( smakin serius n terlebih sudah_)
papepon daku mengucapkan slamat berbahagia bersama tunang tersayang n moga jodoh antum berdua kekal hingga akhir hayat..aminnn..

p/s:daku memangsgt emo time nieeee..

7 comments:

syairah ariffin said...

kpd yg berkenaan maka sile trangkan perkara sebenarrrrrrrr

farhana bintun jamal addeen said...

salamualaik...hermm..saper lewrr roomatee nti tuh kan..xpatut ler dier wat camtuh..tapi rasenyer xkan lah dier tunang kutt...dier kecik lagi..dan yg paling pntg..dierr nak tunang ngan sapeee???!!(mungkinkah pilihan keluarga??ermm..)hasyooOOO...kiter sumer kan singleee...hahahahah..tapi itu kuasa Allah..cepat atau lmbat jodoh kter sumernyer atas ketentuan dier..jgn difikirkan sgt..insyaAllah nant nti akan tau jgk kbenarannya...(^_*)

syairah ariffin said...

w'kslmmmm
allah hai cik farhana hoitt......
saye pon x tau nape di snggup wat cam tu kat ana...
ana rase sgt sdeh wokehhh...
tunang ngan sape tuana mmg x tau ..
probably ngan ana mak cik M BUKAN NAME SEBENAR..HUAHAUHAUHU
ana memang x sabar nak tunggu kebenaran itu munculllll.......

farhana bintun jamal addeen said...

uitss!!bagus tul ler nti nih...sentiasa mgharapkan yg terbaik buat shbt2 nti...hermm..mg nti jugak akan mndapat yg terbaikk..amiinn...hehehe...xmgkin lewrr ituh terjadii...xkan awal sgt..lgpn sumer tuh gosipp sajowrr...kui3..=P

syairah ariffin said...

hasyooo cik farhanah woitt.
ana memang mengharapkn yg terbaik utk shbt2 ana..
hey u know wut, ana dah terkantoi ngan bro ijut pasal bufday cake ri tu..
ana kene marah wokehh..
he said like this" dah gatal nak kawen kew?"dgn muke yg gile siyesss
huarkk.ana terkedu seketika wokehhh....
ana, jodoh pertemuan ditgn tuhan..Kun fayakun....
klo dah ditakdirkn awa,maka awallah dia n x bleh di elakkan wokehhh

farhana bintun jamal addeen said...

assalamualaikum..ermm siyess skit..=) okiehh,betul jodoh pertemuan itu kuasa Allah..dan perempuan yg berkat itu adalah perempuan yg awal perkahwinanya,murah maharnya serta cepat pula kelahiran zuriatnya..oleh yg demikian jgn disangsikan kuasa dan ketentuan Allah..dan berkenaan akhun nti ituh..hurrmm,maen2 sajowrr pn xbleh kewrr..garangg sgt...ahahahaha...=P

syairah ariffin said...

wkslmmm..
apeyg nti ckp tu mmng btoll
cume ana courius nak tahu adkh benar rum8 ana tu dah bertunang???????
just wanna Know da true information wokehhh
Dun sorok2 blehh??

bout akhi anaitu diamemang siyes timetu n takutttt......