Sunday, November 23, 2008

TART OHWW TARTT

Bismillah n Salaam alaikk...

Sblom pape ini adlh untk tatapan umum yg brade jaoh wokehhhh.........
Bace tajuk entry saje sudah memberitahu ape cerita yg nak di utarakn tok entry kali ini..
Apekah kueh tart ituuu. Alah act x yah story PASAI kueh tart tu ape pon orng memang dah tau..Right pepsssss..!!!!!!!!!!!huhuhu.
Pape pon ak nak gak story mory pasai kueh nie..Kueh tart adlh kueh wajib tok fmly aku setiap kali raye..Dan kali ini keuh itu di buat untk hary raye haji...Bukan ape , sebenarnye kitorang buat kueh tu pun pasal nak dibungkuskan utk di bawa pulang ke mesirrrrr..
My big bro dah nak blek Mesir dah slase nie, maka kami pon diarahkan oleh mak tok tulung buat kuehhh.......Start enggentel n so on dlm kol 3 lbeh n abes dlm kol 11 lbeh nak dkat kol 12..Sambil buat kueh sambil eksesais wokehh.. e 2 adlh sgt pentinggg.....
Pinggang2 sgt saket akibat terlalu lame dodok... wokeh lahhh , ak ucpkan slamat makan kpade manusia2 yg menjamah kueh ituu......
P/S: SLAMAT MENELAN AIR LIUR KPD SDARE MARE YG JAOHHHHHH.. kEJAM RIGHT....

suasananyeeeee

tunggu giliran wokehhhhhnak masuk ovennn


jage2 cik salmahhhhh.huhuhuhu





inti nenass yg sgt superbbbbb




ready tok dibakarrrrrrrrr





tart yg tlah di bubuh inti n silang wokehh

tepung yg tlah di acu gune acuan tarttt

e2 tgn mak yg dok menggentell tepunnggg

5 comments:

syairah ariffin said...

SALAMMM..
SILE LAP AIR LIUR YG MLELEH ITU WOKEHHHHH

farhana bintun jamal addeen said...

assalamualaikum...kehadapan cik salmah yg disayangi lagi dirindui..saya yg bernama nurrul farhana ingin meminta brg setin dua tin kuihhh tarttt ituuhhh..huwaaaa...syiraaa dekuttt...bweeekkss~ tamakunn...>komen ini khas buat cik salamah..ntii jgn baca..hahahaha...syira gemukss yg saya rinduii...

syairah ariffin said...

ini adlh jawapanan kommmm..
on behalf wokehh.. my mak alergik ng kom ..huarkk lambang dah tak brape nak nampak tulisan yg kecik2 nie..
wkslmmmmm..kehadapan ana yg dirindui lg dicintaiiii..
saya anakkpd cik salamah ingi mnyatakan bhw jika dikau menghinginkn sbarang setin atau 2maka marilah ke rumah kami..Lambang dekat sajor wokehhh..
fyi, syiraaa e2 x TAMAKUN malah Pemurahkun wokehhhhhh...
Ana kurus lagi syae windu like orang gilakk..
terharunyewww adorng windu niee..
huhuhuhuhuhu
terkeluar air mat iniiiii.....

farhana bintun jamal addeen said...

salamualaik..ahahaha..baiklah..sayaterima ap sajewrr alasan dari cik salmah ituww...walaupun saya tau anak diewrr ituhh mmg sajowrr nak balas komen sayerr ituhh sendiriann..bweeks~
insyaAllah nant ana+atukss+WAN SERI KESYANGAN U+yg laennn2 dtg serbu umah u....kui3...nantikan kedatngan kami yg tidak kunjung tiba ini..ehehehe...=P

syairah ariffin said...

wkslmmm...
huarkk anapon tau yg ntimemang nantikn replay from me right.
hahahah
xmo ngaku plakkk....
malu2 tp mau..
hahahah

aloaa e2 wan keasayangan u wokehh notmine..
please ngaku wokehhhh...
WAN SERI YG FANA SAYANG(EKOT TONE BESE)
HEYU NOE WUT,USTAZ SHAHRUL,MASOK PAPER WOKEH PASAL CIK bAb...
femes tuuu