Friday, November 21, 2008

New spirit N belated bufday

Bismillah n Salaam Alaikkkk.....

Wokeh wokeh aku tau dah lame sesangat tak hupdate tratak usang yg nak hamper runtuh nie..

don noe y malas sesangat nak hupdate n now yg penting skaly new spirit tok hupdate blog tlah menyerang diri ini.. just like virus yng mneyerang body n virus tu lah yg menggerakkan sgale anggota badan tok menulis...

Probably b4 dis kekurangan ide n bz wif exam yg menyebabkan x terlayan blog nieee....
wokeh menyebabkan spirit rajen tlah menyerang, aku akan cerite tentang bufday manje yg tlah disambut lame dahulu.
sori gurl coz today baru rarasempat nak crite tentang u kat sini..
RARA?? apakah itu rara.Soundzzz bit cute right..???huarkkk...Mesti korunk tertanye2 apakah itu rara.. adakah ia sejenis kueh of wut.......
wokeh Rara adlh panggilan khas yg tlah diberikan oleh bufday gurl tok diri ini yg kerdillll...huahuahuaauhauhau.. Manje atau name sebenar Suryati(jgn marah if salah eje..rara mmg slalu konpius dlm eje name manje..huhuhu) Manje mmg gomar panggil akeu dgn name ituu..
pape pon manje INI ADLH LIST2 DOA RARA TOK MANJE ..

#hEPY SLaALU N JGN SESEDIH...
*HEPY DUNIAWI N UKHRAWII..
*DITEMUKAN DGN SESEORANG YG BTOL2 MENYAYANGI MANJE SEPERTI MANJE SAYANG KAT DIA ATAU LEBIH...
*JD SAHABAT YG OWEZ KIUT
*fWENZ 4 EVE....
HUHUHUHU..
wokeh r itu sahajorrrrrrrr..

( manje bertudung hitam wif luvly sdareeeeee )







1 comments:

syairah ariffin said...

hepy belated bufday manjerrrrrrr